Covid-19


Information om Covid-19


Vi förstår att du som medlem kan känna oro kring det rådande läget och din hälsa är vår första prioritet. Vi fortsätter kontinuerligt att följa utvecklingen av smittspridning av Corona/Covid-19 via myndigheterna och tar deras rekommendationer på största allvar.

Pga nya restriktioner inför vi tidsbokning vid träning på STC Falun Regementet från och med 5 januari. Du som vill träna måste därmed boka din träningstid.

Boka träningstid här

Utifrån den information som finns tillgänglig just nu så kommer vi att hålla klubbarna öppet och fortsätter att fokusera på att skapa en trygg och hygienisk träningsmiljö. Vi har därför utökat våra städrutiner på alla våra anläggningar, där träningsutrustning och kontaktytor rengörs extra mycket. 
Om möjlighet finns, byt om och duscha hemma.

Håll dig uppdaterad med information om coronaviruset på Folkhälsomyndighetens webbplats. Här hittar du även svar på de vanligaste frågorna. På 1177s hemsida kan du läsa mer om sjukdomen Covid-19. 

Allmänna riktlinjer
· En god handhygien är ett av de mest effektiva sätten att minska spridningen av bakterier.
· Stanna hemma om du är sjuk.
· Träna när du känner dig helt frisk.
· Tvätta händerna med tvål noggrant och ofta.
· Hosta och nys i armvecket.
· Använd handsprit.
· Gör rent redskap och utrustning med avsedd sprayflaska på gymmet.
· Unvik att röra vid ansiktet och ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor. 

Kontinuerlig uppdatering
Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om den fortsatta utvecklingen och är redo att sätta in ytterligare åtgärder om situationen skulle förändras.